Spartoo ja muut kenkäkaupat

Kengät ja kenkäkaupatKenkien ostaminen netistä on helppoa. Netissä on lukuisia kenkäkauppoja, joiden valikoimista löytyy vaivattomasti sopivia kenkiä. Suosittuja kenkäkauppoja netissä ovat mm. Spartoo, Brandos, Footway, Zalando, Nelly ja Boozt. Kattava listaus kenkäkaupoista löytyy kenkäkaupat.fi -sivustolta, jossa kenkäkauppoja voi katsella myös merkin perusteella tai vaikkapa maksutavan tai toimitustavan perusteella.

Spartoo

Spartoo.fi-verkkokaupasta löytyy kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Kenkien hakeminen onnistuu helposti nettisivuilla sijaitsevan hakutoiminnon avulla. Kenkiä voidaan etsiä esim. koon, hinnan, värin ja sulkemistavan mukaan. Naisten kenkävalikoima sisältää tuhansia tuotteita, mm. sandaaleja, avokkaita, ballerinoja, kävelykenkiä, tennareita, nilkkureita, saappaita, ylipolvensaappaita, urheilukenkiä, tossuja ja tohveleita. Suosituimpia tuotemerkkejä ovat esim. Gabor, Hunter, UGG ja Sorel. Miesten valikoima on myös laaja ja tuhansien kenkien joukkoon kuuluu mm. tennareita, bootseja, kävelykenkiä, urheilukenkiä, saappaita, sandaaleja, purjehduskenkiä sekä työ- ja turvakenkiä. Lisäksi verkkokaupan valikoimaan kuuluu naisten ja miesten vaatteita. Lasten kenkävalikoimasta löytyy kenkiä pikkuvauvoille ja isommille lapsille. Spartoo.fi-verkkokaupasta löytyy lapsille tennareita, bootseja, saappaita ja urheilukenkiä. Tuotteet voidaan maksaa luottokortilla (Visa, Mastercard, American Express), verkkopankin kautta, Paypal-tililtä, pankkisiirrolla ja Klarna Laskulla tai osamaksulla. Toimitusaika on 3−8 arkipäivää, ja toimitustavaksi voidaan valita MyPack, UPS-standardi- tai pikatoimitus. MyPack-toimituksen kulut ovat 5 euroa, UPS-pikatoimituksen 8 euroa ja UPS-standarditoimitus on ilmainen. Spartoo.fi-verkkokaupan asiakaspalveluun voidaan ottaa yhteyttä puhelimitse tai täyttämällä netissä oleva kysymyslomake.

Muut kenkäkaupat

Muita netissä toimivia suosituimpia kenkäkauppoja ovat mm. Brandos, Footway, Zalando, Nelly ja Boozt. Verkkokauppojen valikoimiin kuuluu lukuisia tunnettuja tuotemerkkejä, esim. Gabor, Vagabond, Asics, Nike ja Adidas. Asiakkaiden kokemuksista voidaan lukea netissä eri kauppojen sivuilta. Zalando-, Nelly- ja Boozt-verkkokauppojen valikoimiin kuuluu myös vaatteita. Brandos-verkkokaupasta löytyy kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Verkkokaupassa on kymmeniä tuhansia kenkiä. Valikoimasta voidaan etsiä sopivia kenkiä esim. kategorian, merkin ja värin mukaan. Toimitusaika on 3−7 päivää. Toimitus ja palautus on ilmaista. Maksutavoiksi voidaan valita Visa/Mastercard, Klarna Lasku tai Tili.

Footway-kenkäkaupasta löytyy myös suuri valikoima kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Valikoimaa voidaan selata helposti erilaisten hakutoimintojen avulla. Toimitus ja palautus ovat ilmaisia. Tuotteet lähetetään asiakkaalle usein jo samana päivänä. Tilaus toimitetaan postiin. Maksutavaksi voidaan valita luottokortti (Visa/Mastercard), verkkopankki (Nordea, Osuuspankki, Aktia, Danske Bank ja Pop Pankki) sekä Klarna Lasku ja Tili.

Zalando-verkkokaupasta löytyy myös tuhansia kenkiä niin naisille, miehille kuin lapsille. Kenkien selaaminen netissä on helppoa. Zalando-verkkokaupassa ostokset voidaan maksaa lukuisten verkkopankkien kautta, luottokorteilla (Visa, Mastercard ja American Express), PayPal-tililtä, laskulla tai Zalando-etutililtä. Toimitus ja palauttaminen ovat ilmaisia. Toimitukset ovat nopeita. Tilaus toimitetaan asiakkaan valitsemaan MyPack-pisteeseen tai kotiovelle.

Nelly-verkkokauppa tarjoaa suuren valikoiman kenkiä naisille ja hieman suppeamman valikoiman miehille. Tilaus toimitetaan postiin, ja toimitusaika on 2−5 arkipäivää. Toimituskulut ovat 4,95 euroa ja yli 50 euron tilaus on ilmainen. Maksutavaksi voidaan valita pankki- tai luottokortti, lasku, Klarna Tili/osamaksu, PayPal-tili tai postiennakko.

Boozt-verkkokaupassa on valikoima naisten kenkiä. Valikoimaan kuuluu mm. saappaita, korkokenkiä, matalia kenkiä, ballerinoja ja tennareita. Toimitusaika on 2−4 päivää. Toimitus on ilmainen yli 59 euron korttiostoille. Muutoin toimitusmaksu on 4,95 euroa. Tilaus toimitetaan postiin tai kotiovelle. Maksutavaksi voidaan valita pankki-/luottokortti (Visa, Visa Electron ja Mastercard) tai Collector Commerce lasku/osamaksu.

Lyhyesti netin kenkäkaupoista

Suosituimpia netissä toimivia kenkäkauppoja ovat mm. Spartoo, Brandos, Footway, Zalando, Nelly ja Boozt. Osasta kaupoista (Spartoo, Zalando, Nelly ja Boozt) löytyy myös laaja valikoima vaatteita. Nettikenkäkauppojen toimitusajat ovat nopeita ja toimituskulut vaihtelevat ilmaisesta n. 5 euroon. Kenkävalikoiman selaaminen on helppoa erilaisten hakutoimintojen avulla.

Leave a comment

Your comment